Menu
Your Cart

FAQ

Da, tricourile de dama sunt mai mici ca dimensiuni si croiala acestora este diferita.
Pentru a alege marimea potrivita verifica tabelul de marimi atasat pe pagina produsului. Masoara un tricou care ti se potriveste bine si compara dimensiunile cu cele din tabel. Daca dimensiunile se incadreaza intre doua masuri te rugam sa o alegi pe ca mai mare.
Sigur, dar va trebui sa trimiti un e-mail la adresa contact@uppity.ro cu numele tau si numarul comenzii iar noi vom anula comanda pentru tine. Daca ai facut doua comenzi care contin acelasi produs automat vom anula una din ele.
Da, tricourile se spala pe dos la maximum 30 grade, nu folositi inalbitori sau detergenti pentru pete direct pe imprimeu, si nu centrifugati pana la uscare. Tricourile se calca pe dos la temperatura medie fara abur.
Primul pas este alegerea modelului de tricou pe care doriti sa il personalizati. Apoi puteti adauga textul dorit, puteti incarca o imagine de pe computerul personal sau puteti selecta diverse grafice din baza noastra de date. Pentru text se poate selecta fontul si culoarea din lista disponibila. Textul poate fi dimensionat, rotit si aliniat. Grafica trebuie sa fie incadrata in dreptunghiul vizibil pe macheta.
Transportul pe teritoriul Romaniei dureaza aproximativ 48 de ore. Timpul de livrare este estimat de catre funizorul de curierat. Daca coletul tau nu este livrat in intervalul mentionat de firma de curierat este foarte probabil sa aiba o intarziere in tranzit. Timpul de transport se calculeaza din momentul in care ai primit confirmarea de finalizare a comenzii.


Acest website foloseste cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta.